PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI I RZODKIEWEK Pasta z wędzonej makreli i rzodkiewek KATEGORIE Śniadania Przekąski Ryby i owoce morza Dodatki Bezglutenowe CZAS PRZYGOTOWANIA 10 MIN LICZBA PORCJI 10 OCEŃ (średnia: 2.5)1 Kasia@MilionSmaków Błyskawiczna pasta z wędzonej makreli, podana ze świeżym pieczywem, to dobra opcja na przekąskę dla niespodziewanych gości. Koniecznie zróbcie jej nieco więcej żeby została na śniadanie :) SKŁADNIKI 1 makrela wędzona150 g białego naturalnego serka5 szt. rzodkiewkipieprz czarny mielonykoperek PRZYGOTOWANIE Wędzoną makrelę podziel na części, powyciągaj ości i dokładnie rozgnieć widelcem. Do ryby dodaj biały serek naturalny i starte na tarce rzodkiewki. Pastę dopraw pieprzem i świeżym koperkiem, dokładnie wymieszaj. Przechwuj w lodówce, podawaj ze świeżym pieczywem.