SER SMAŻONY Z JAJKIEM I SZCZYPIORKIEM
  • CZAS PRZYGOTOWANIA 25 MIN
  • LICZBA PORCJI 8
  • OCEŃ (średnia: 3.64)
Kupujecie ser smażony od czasu do czasu? A wiecie, że lepiej smakuje jeśli jeszcze raz się go przesmaży z dodatkiem jajka i świeżego szczypiorku?
Ja tak robię kiedy mam chwilę czasu i mam w domu świeże, pyszne pieczywo ;)


SKŁADNIKI

1 opakowanie sera smażonego z kminkiem

jajko

pół szklanki szczypiorku

PRZYGOTOWANIE

  1. Włóż ser smażony na suchą patelnię (lekko podgrzaną).
  2. Poczekaj aż się rozpuści od czasu do czasu mieszając.
  3. Wbij jajko i energicznie wymieszaj.
  4. Smaż jeszcze chwilę (około 5 minut) aż jajko się zetnie. 
  5. Dodaj szczypiorek, wymieszaj z zdejmij z ognia.
  6. Przełóż do miseczki - można jeść od razu na ciepło, ale też jak wystygnie.


Ser smażony z jajkiem i szczypiorkiem Przepis

Ser smażony z jajkiem i szczypiorkiem Przepis

DODAJ KOMENTARZ